fbpx

Smak som MAN MINNS

Till vardags
Fest
Gemensamma stunder

Äkta smak

Den sötsura Malax Limpan bjuder på en högklassig och förfinad smakupplevelse, som följer det ursprungliga över hundra år gamla receptet. Malax Limpan är det perfekta brödet för vardag, fest och gemensamma stunder. Den lämpar sig mångsidigt som ingrediens i såväl söt som salt mat eller för att mumsa på som sådan. Malax Limpan har de facto redan länge hört till de finländska familjefesterna från jul till midsommar. Den är en smak, som för människorna samman och en smak som man minns.

Garanterad kvalité

Malax Limpan Ab är en familjebageri, som grundades i 1893. Malax Limpan tillverkas i en toppmodern produktionsanläggning i Vasa enligt det ursprungliga receptet helt av råg, utan konserverings- och tillsatsämnen. Vår verksamhet är certifierad enligt FSSC 22000. Med kvalitetsledningssystemet och med våra starka traditioner kan vi garantera vår verksamhet och våra produkters höga kvalitet och säkerhet.

Våra produkter

Den fiberrika, laktosfria och mjölkfria Malax Limpan bakas med surdeg på råg utan konserverings- och tillsatsämnen. Det traditionella tillverkningssättet garanterar Malax Limpan dess distinkta smak och utmärkta hållbarhet. Malax Limpan är dryg och har många användningssätt i matlagning. Den passar till alla sortens för- huvud- och efterrätter. Malax Limpan fås såväl hela som skivade från 325 gram till påsar på 660 gram. Malax Limpan hör till Malax® -varumärkets produkter.

”Körsbäriga getostsmörgåsar kan avnjutas exempelvis som tillbehör till sopprätter eller som sådana, t.ex. som en lätt kvällsmåltid. Du kan också byta ut körsbärssylten mot någon annan söt eller lite syrlig sylt. Prova också paprika-chilisylt.” – Hellapoliisi

Bloggar

En nyårsfest är årets sista tillfälle att samla nära och kära, njuta av god mat och välkomna det nya året. Det är inte så viktigt att hålla sig till traditionen när det gäller dukningen på nyårsafton, men du kan använda mycket fantasi när det gäller att planera dina festliga rätter! Malax Limpan är ett utmärkt komplement till nyårsbordet med sin fylliga smak och saftiga konsistens som passar till både salta och söta anrättningar.

Sociala medier