fbpx

Smak som MAN MINNS

Till vardags
Fest
Gemensamma stunder
Föregående bild
Nästa bild

Äkta smak

Den sötsura Malax Limpan bjuder på en högklassig och förfinad smakupplevelse, som följer det ursprungliga över hundra år gamla receptet. Malax Limpan är det perfekta brödet för vardag, fest och gemensamma stunder. Den lämpar sig mångsidigt som ingrediens i såväl söt som salt mat eller för att mumsa på som sådan. Malax Limpan har de facto redan länge hört till de finländska familjefesterna från jul till midsommar. Den är en smak, som för människorna samman och en smak som man minns.

Garanterad kvalité

Malax Limpan Ab är en familjebageri, som grundades i 1893. Malax Limpan tillverkas i en toppmodern produktionsanläggning i Vasa enligt det ursprungliga receptet helt av råg, utan konserverings- och tillsatsämnen. Vår verksamhet är certifierad enligt FSSC 22000. Med kvalitetsledningssystemet och med våra starka traditioner kan vi garantera vår verksamhet och våra produkters höga kvalitet och säkerhet.

Våra produkter

Den fiberrika, laktosfria och mjölkfria Malax Limpan bakas med surdeg på råg utan konserverings- och tillsatsämnen. Det traditionella tillverkningssättet garanterar Malax Limpan dess distinkta smak och utmärkta hållbarhet. Malax Limpan är dryg och har många användningssätt i matlagning. Den passar till alla sortens för- huvud- och efterrätter. Malax Limpan fås såväl hela som skivade från 325 gram till påsar på 660 gram. Malax Limpan hör till Malax® -varumärkets produkter.

Romsmörgåsar

”Mustiga romsmörgåsar passar fint när man firar kväll eller som snacks på alla slags fester. Den mustiga Malax Limpan bevarar sin mustighet, även om den blir tvungen att vänta på sin tur att komma på serveringsbordet. Laga fyllningen färdig, skär bröden i munsbitar och ös på fyllningen med sked.”
– Hellapoliisi

I SOME