Määrä: n. 6 henkeä
Määrä: n. 6 henkeä
Pilko Maalahden Limppu kuutioiksi.
Leikkaa juusto pieniksi paloiksi.
Kuori päärynät ja pilko kuutioiksi.
Kuutioi omena.
Kuori ja leikkaa viikunat kahdeksaan osaan lohkoiksi.
Puolita viinirypäleet pituussuunnassa.
Rouhi pähkinät.
Revi salaatit pieneksi ja pese huolellisesti.
Kuivaa salaatti hyvin.
Sekoita kaikki ainekset keskenään isossa tarjoilukulhossa.
Salaatille sopii kastikkeeksi esimerkiksi oliiviöljy sekä tumma balsamico.
Resepti: Antti Puromies
Kiitokaari 5
65380 VAASA
FINLAND
Puh. +358 (0)6 3577 100
arkisin klo 09.00 – 15.00
info (at) maalahdenlimppu.fi