Tuotteemme

Maalahden Limppu

Runsaskuituinen, vegaaninen, laktoositon ja maidoton Maalahden Limppu leivotaan ruisjuureen ilman säilöntä- ja lisäaineita. Perinteinen valmistusmenetelmä takaa Maalahden Limpulle sen aidon maun ja erinomaisen säilyvyyden. Maalahden Limppu on riittoisa ja käyttötavoiltaan monipuolinen saaristolaisleipä. Se sopii erinomaisesti niin alku-, pää- kuin jälkiruokienkin valmistukseen. Löydät sivuiltamme helpot ja herkulliset reseptit ja ohjeet miten Maalahden Limppu saaristolaisleipää pystyy käyttämään ruoanlaitossa ja leipomisessa. Maalahden Limppuja on saatavilla sekä kokonaisena että viipaloituna 325 grammasta aina 660 gramman pusseihin.

Maalahden Limppu
Viipaloitu 325 G

Maalahden Limppu
Kokonainen 430 g

Maalahden Limppu
Viipaloitu 650 g

Maalahden Limppu
Kokonainen 660 g

Ainekset:

Kokojyväruisjauhoa
Vettä
Siirappia
Vehnäjauhoa
Hiivaa
Jodioitua suolaa (1,2%)
Maidoton ja laktoositon

Ravintosisältö (100 g)
  • Energiaa 1120 kJ (270 kcal)
  • Proteiinia 8,1 g
  • Hiilihydraattia 53,5 g
  • - josta sokereita 12,6 g
  • Rasvaa 1,8 g
  • - josta tyydyttyneitä rasvahappoja 0,2 g
  • Ravintokuitua 6,4 g
  • Suolaa 1,2 g