6 annosta:
Keitä kananmunat kypsiksi ja jäähdytä ne jääkaappikylmiksi. Viipaloi vihannesleikkurilla punasipulit paperinohuiksi siivuiksi ja siirrä kylmään veteen. Leikkaa Maalahden Limppu -viipaleet pitkittäin kolmeen osaan ja sitten vielä puoliksi. Leikkaa kananmunat lohkoiksi.
Asettele sillinpalat, limppupalat, kananmunalohkot ja punasipulisiivut lautaselle. Lisää ranskankermaa ja mätiä pieninä nokareina salaatin päälle. Koristele tillinlehdillä ja mausta mustapippurilla sekä tarvittaessa vuorisuolalla.
Resepti: Antti Puromies
Kiitokaari 5
65380 VAASA
FINLAND
Puh. +358 (0)6 3577 100
arkisin klo 09.00 – 15.00
info (at) maalahdenlimppu.fi