Hienostuneet lohisuupalat

Hienostuneet lohisuupalat

”Pikkujoulukausi on käynnissä ja pienet suolaiset suupalat tekevät kauppansa. Nämä herkulliset ja hienostuneet lohisuupalat sopivat tosin herkuteltavaksi kaikkina vuodenaikoina ja mitä erilaisimmissa juhlissa. Voit vaihtaa lohen myös vaikkapa tonnikalaan, kylmäsavustettuun härkään, kinkkurouheeseen tai vaikka hienonnettuun paprikaan, ihan kuinka haluat.” – Hellapoliisi

AINEKSET:

(20-30 kappaletta):

• 1 pkt (325 g) Maalahden Limppu -leipäviipaleita
• 400 g maustamatonta tuorejuustoa
• 2-3 tl wasabia tai maun mukaan
• 100-150 g kylmäsavulohta
• 1 dl vaaleita seesaminsiemeniä
• 1 dl mustia seesaminsiemeniä

Lisäksi:
• 3 rkl sushi-majoneesia
• n. ½ dl sushi-inkivääriä

Tee näin:

Paloittele Maalahden Limppu -leipäviipaleet ja laita tehosekoittimeen yhdessä maustamattoman tuorejuuston kanssa.
Lisää wasabi ja paloiteltu kylmäsavulohi.
Sekoita tasaiseksi seokseksi.
Muotoile pieniä suupalan kokoisia tankoja ja käännä toinen pää vaaleissa ja toinen pää mustissa seesaminsiemenissä.
Laita tarjoiluvadille ja tee pinnalle raitoja sushi-majoneesista.
Tarjoa seuraksi sushi-inkivääriä.

Resepti: Hellapoliisi