fbpx

Kirsikkaiset vuohenjuustoleivät

Vuohenjuustoleivät

”Kirsikkaiset vuohenjuustoleivät maistuvat vaikkapa keittoruokien seurana tai sellaisenaan esimerkiksi iltapalana. Kirsikkahillon voit korvata myös muilla makeilla tai hieman happamilla hilloilla. Kokeile myös paprika-chilihilloa.” – Hellapoliisi

AINEKSET:

(6 annosta):

• 6 viipaletta Maalahden Limppu -saaristolaisleipää
• n. 150 g pehmeää vuohenjuustoa
• 1 dl kirsikkahilloa tai muuta hilloa
• 1 dl saksanpähkinöitä, pekaanipähkinöitä tai cashewpähkinöitä
• 2 rkl hunajaa
• rosmariinia tai persiljaa
• mustapippuria myllystä

Paahda Maalahden Limppu -leipäviipaleita leivänpaahtimessa.
Laita ne sitten tarjoiluvadille.
Levitä pinnalle pehmeää vuohenjuustoa.
Lusikoi jokaisen päälle hieman kirsikkahilloa tai muuta hilloa.
Paahda pähkinöitä kuumalla pannulla ja murenna niitä hieman. Ripottele leipäviipaleille.
Valuta pinnalle hieman hunajaa ja koristele yrteillä ja mustapippurilla.
Tarjoa!

Resepti: Hellapoliisi