”Kirsikkaiset vuohenjuustoleivät maistuvat vaikkapa keittoruokien seurana tai sellaisenaan esimerkiksi iltapalana. Kirsikkahillon voit korvata myös muilla makeilla tai hieman happamilla hilloilla. Kokeile myös paprika-chilihilloa.” – Hellapoliisi
”Kirsikkaiset vuohenjuustoleivät maistuvat vaikkapa keittoruokien seurana tai sellaisenaan esimerkiksi iltapalana. Kirsikkahillon voit korvata myös muilla makeilla tai hieman happamilla hilloilla. Kokeile myös paprika-chilihilloa.” – Hellapoliisi
(6 annosta):
• 6 viipaletta Maalahden Limppu -saaristolaisleipää
• n. 150 g pehmeää vuohenjuustoa
• 1 dl kirsikkahilloa tai muuta hilloa
• 1 dl saksanpähkinöitä, pekaanipähkinöitä tai cashewpähkinöitä
• 2 rkl hunajaa
• rosmariinia tai persiljaa
• mustapippuria myllystä
Paahda Maalahden Limppu -leipäviipaleita leivänpaahtimessa.
Laita ne sitten tarjoiluvadille.
Levitä pinnalle pehmeää vuohenjuustoa.
Lusikoi jokaisen päälle hieman kirsikkahilloa tai muuta hilloa.
Paahda pähkinöitä kuumalla pannulla ja murenna niitä hieman. Ripottele leipäviipaleille.
Valuta pinnalle hieman hunajaa ja koristele yrteillä ja mustapippurilla.
Tarjoa!
Resepti: Hellapoliisi
Kiitokaari 5
65380 VAASA
FINLAND
Puh. +358 (0)6 3577 100
arkisin klo 09.00 – 15.00
info (at) maalahdenlimppu.fi