fbpx

Lohi-vuohenjuustopyörykät

Nämä kesäiset herkut valmistat helposti ja nopeasti. ⁠

AINEKSET:

(20 annosta):

  • 200 g Maalahden Limppu -saaristolaisleipää
  • 150 g pehmeää vuohenjuustoa
  • 150 g ruodotonta lämminsavulohta
  • puolikas ruukku tai 4 isoa oksaa tilliä
  • vastajauhettua mustapippuria

Ohje:

Hienonna Maalahden Limppu tehosekoittimessa muruiksi. Sekoita vuohenjuusto ja lohi kulhossa, lisää hienonnettu tilli. Muotoile vuohenjuusto-lohimassasta noin 15–20 g:n painoisia palloja ja pyörittele ne leivänmuruissa. Työnnä pyöryköihin cocktailtikut. Tarjoile esimerkiksi kylmän kuohuviinin tai valkoviinin kanssa.

Resepti: Antti Puromies