fbpx

Nachoton kanapelti

”Nachoton kanapelti maistuu koko perheelle. Tämä valmistuu nopeasti. Aloita laittamalla uuni kuumenemaan. Tarjoa illanistujaisissa tai viikonloppuherkkuna. Aiotko kokeilla?” – Hellapoliisi

AINEKSET:

(4 annosta):

• 1 pkt Maalahden Limppu -leipäviipaleita
• 3 rkl oliiviöljyä
• 400 g broilerinfileesuikaleita
• 1-2 rkl tacomaustetta tai maun mukaan
• 1 prk salsakastiketta
Lisäksi:
• 1-2 sipulia
• 2-3 valkosipulinkynttä
• 1 punainen paprika
• 3-4 tomaattia
• 200-300 g cheddarsulatejuustoa
• 200 g fetajuustoa tai salaattijuustoa
Pinnalle:
• tuoretta korianteria
Lisäksi:
• smetanaa tai ranskankermaa

Ohje:

Leikkaa Maalahden Limppu leipäviipaleet ja laita ne leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Kuumenna oliiviöljy pannulla ja paista broilerinfileesuikaleet kauttaaltaan ja mausta tacomausteella. Lisää joukkoon salsakastike.

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuori ja viipaloi sipuli. Paloittele paprika ja leikkaa tomaatit lohkoiksi. Laita ainekset kerroksittain uunipellille. Valuta päälle cheddarsulatejuusto ja nypi pinnalle fetajuusto.

Kuumenna 200 asteessa uunin keskiritilätasolla 5-10 minuuttia.
Ripottele pinnalle hienonnettua korianteria.
Tarjoa seuraksi smetanaa tai ranskankermaa.

Resepti: Hellapoliisi