”Maalahden Limppu -saaristolaisleivästä valmistat tyylikkään katkarapuleivän, joka maistuu sellaisenaan pikkusuolaisena tai kevyen keiton seurana. Tarjoa myös brunssilla!” – Hellapoliisi
”Maalahden Limppu -saaristolaisleivästä valmistat tyylikkään katkarapuleivän, joka maistuu sellaisenaan pikkusuolaisena tai kevyen keiton seurana. Tarjoa myös brunssilla!” – Hellapoliisi
(6 annosta)
Koristeluun:
Ohje:
Valmista ensin täyte.
Sekoita creme fraichen tai smetanan joukkoon majoneesi, sinappi, limen- tai sitruunanmehu ja puolet sulatetuista, hyvin valutetuista katkaravuista, hienonnetut yrtit ja mustapippuria tai limepippuria myllystä. Tarkista maku.
Kuumenna öljy tai voi pannulla ja paista Maalahden Limppu -viipaleet molemmin puolin rapeiksi.
Laita leipäviipaleet tarjoiluvadille ja nosta päälle salaatinlehti tai keko rucolaa.
Jaa katkarapuseos leipäviipaleille ja jaa loput katkaravuista vielä koristeeksi.
Koristele lime- tai sitruunaviipaleilla.
Tarjoa heti!
Resepti: Hellapoliisi
Kiitokaari 5
65380 VAASA
FINLAND
Puh. +358 (0)6 3577 100
arkisin klo 09.00 – 15.00
info (at) maalahdenlimppu.fi