”Maalahden Limppu on loistava cocktailpalojen leipä, sillä se pysyy mehevänä kuivumatta. Valmista näitä vaikkapa pikkujouluihin, uuden vuoden juhlintaan, erilaisiin juhliin ja muuten vaan pikkusuolaisen nälkään!” – Hellapoliisi
”Maalahden Limppu on loistava cocktailpalojen leipä, sillä se pysyy mehevänä kuivumatta. Valmista näitä vaikkapa pikkujouluihin, uuden vuoden juhlintaan, erilaisiin juhliin ja muuten vaan pikkusuolaisen nälkään!” – Hellapoliisi
(32 kpl):
• 8 viipaletta Maalahden Limppua
• 250 g piparjuurituorejuustoa tai 250 g maustamatonta tuorejuustoa ja 2 tl piparjuuritahnaa tai raastettua piparjuurta
• 16 viipaletta kylmäsavustettua poronpaistileikkelettä
• rucolaa
Leikkaa Maalahden limppu -leipäviipaleet neljään osaan ja levitä palat tarjoiluvadille.
Voit koristella vadin halutessasi rucolalla tai käytä rucola leipäpalojen koristeluun.
Notkista piparjuurituorejuustoa sähkövatkaimella tai sekoita tuorejuusto ja piparjuuritahna tai raastettu piparjuuri keskenään. Pursota tahna leipäpalojen päälle.
Puolita kylmäsavustetut poronpaistileikkeleet puoliksi ja kääri rulliksi.
Koristele leipäpalat rullilla
Resepti: Hellapoliisi
Kiitokaari 5
65380 VAASA
FINLAND
Puh. +358 (0)6 3577 100
arkisin klo 09.00 – 15.00
info (at) maalahdenlimppu.fi