fbpx

Maku, joka muistetaan

ARKEEN
JUHLAAN
YHTEISIIN HETKIIN
Previous slide
Next slide

Aito maku

Makeanhapan Maalahden Limppu tarjoaa laadukkaan ja hienostuneen makuelämyksen, joka noudattaa alkuperäistä yli sata vuotta vanhaa reseptiä. Maalahden Limppu on perinteinen saaristolaisleipä, joka on täydellinen leipä arkeen, juhlaan ja yhteisiin hetkiin. Se soveltuu monipuolisesti niin makeaan kuin suolaiseen ruokaan ainesosaksi tai sellaisenaan naposteltavaksi. Sivuiltamme löydät herkulliset ja helpot ohjeet ja reseptit miten Maalahden Limppu saaristolaisleipää pystyy käyttämään ruoanlaitossa. Maalahden Limppu onkin kuulunut jo pitkään osaksi suomalaisia perhejuhlia joulusta juhannukseen. Se on maku, joka tuo ihmiset yhteen ja maku, joka muistetaan.

Taattu laatu​

Maalahden Limppu Oy on perheleipomo, jonka leipomotoiminta alkoi vuonna 1893. Maalahden Limppu saaristolaisleipää valmistetaan huippunykyaikaisessa tuotantolaitoksessa Vaasassa, alkuperäisen ja perinteisen reseptin ja ohjeen mukaan täysjyvärukiista, ilman säilöntä- ja lisäaineita. Toimintamme on sertifioitu FSSC 22000 mukaan. Laatujärjestelmän ja vahvojen perinteiden avulla takaamme toimintamme ja tuotteidemme korkean laadun ja turvallisuuden.

Tuotteemme

Runsaskuituinen, vegaaninen, laktoositon ja maidoton Maalahden Limppu leivotaan ruisjuureen ilman säilöntä- ja lisäaineita. Perinteinen valmistusmenetelmä takaa Maalahden Limppu saaristolaisleivälle sen aidon maun ja erinomaisen säilyvyyden. Maalahden Limppu on riittoisa ja käyttötavoiltaan monipuolinen saaristolaisleipä. Se sopii erinomaisesti niin alku-, pää- kuin jälkiruokienkin valmistukseen. Maalahden Limppu-tuotteita on saatavilla sekä kokonaisena että viipaloituna 325 grammasta aina 660 gramman pusseihin. Maalahden Limppu on osa Malax® – brändiä ja tuotteita.

Mätileivät

”Mehevät mätileivät sopivat erinomaisesti illanistujaisiin tai pieneksi suupalaksi kaikenlaisiin juhliin. Mehevä Maalahden Limppu säilyttää mehevyytensä, vaikka joutuisi odottelemaan tarjoilupöytään pääsyä. Katso helppo resepti ja ohje jo nyt!”
– Hellapoliisi

SOMESSA