n. 10 annosta
n. 10 annosta
Asettele leipäviipaleita kakkuvuoan pohjalle tasaiseksi kerrokseksi.
Kostuta leipäpohja kala- tai kasvisliemellä.
Hienonna sipuli pieniksi kuutioiksi.
Hienonna tilli sekä kevätsipuli.
Sekoita lohi sekä juusto keskenään ja lisää sipulit, tilli ja kaprikset.
Mausta mustapippurilla sekä tarvittaessa suolalla.
Lämmitä 1 dl kermaa varovasti (ei saisi mielellään kiehahtaa).
Lisää lämmitetyn kerman joukkoon liotettu liivate.
Lisää loput kermasta liivate-kerman sekaan.
Lisää kerma massan joukkoon. Massan tulisi olla melko pehmeää.
Mausta sitruunan mehulla.
Laita lohimassa leipäsiivujen päälle ja hyydytä jääkaapissa n. 6 tuntia.
Kakun voi myös pakastaa.
Koristele kakku esimerkiksi katkaravuilla, tillillä ja Maalahden Limppu kuutioilla.
Resepti: Antti Puromies
Kiitokaari 5
65380 VAASA
FINLAND
Puh. +358 (0)6 3577 100
arkisin klo 09.00 – 15.00
info (at) maalahdenlimppu.fi