fbpx

Savulohi-rapuleivät

”Ruokaisa täytetty leipä sopii nautittavaksi milloin vain. Vaikka pihatöiden lomassa, laiturilla makoillen tai terassilla istuskellen. Maalahden Limppu on mehevä ja täyteläisen makuinen leipä, jonka kanssa maistuu monenlaiset kalat. Tämä herkku valmistuu silmänräpäyksessä.” – Hellapoliisi

AINEKSET:

4 annosta

  • 4 viipaletta Maalahden Limppu -saaristolaisleipää
  • ½ dl smetanaa
  • ½ dl jalapeno-, kurkku- tai sitruunamajoneesia
  • 200 g lämminsavustettua lohta
  • 50 g ravunpyrstöjä tai maun mukaan
  • tilliä
  • sitruunaviipaleita tai lohkoja

Laita Maalahden Limppu -leipäviipaleet tarjoiluvadille tai työlaudalle.

Sekoita smetana ja jalapeno- tai kurkkumajoneesi keskenään ja lusikoi seosta leipäviipaleille. Paloittele lämminsavustettu lohifilee reiluiksi paloiksi ja laita päälle. Ripottele joukkoon ravunpyrstöjä ja koristele tillillä ja sitruunaviipaleilla tai sitruunalohkoilla.

Resepti: Hellapoliisi