fbpx

Savupallas-suupalat

”Pikkusuolaiset maistuvat monenlaisissa hetkissä ja ne valmistuvat nopeasti myös yllätysvieraille. Pidä kaapissasi mehevää juureen leivottua Maalahden Limppu -saaristolaisleipää ja tee täytteeksi herkullinen kalatäyte, lusikoi päälle ja tarjoa. Ota leivästä muotilla kuvioita joko niin että saat 1 tai 2 kuviota per leipäviipale. Ylimääräiset palat voit paahtaa pannulla tai uunissa ja käyttää vaikkapa salaattiin.” – Hellapoliisi

AINEKSET:

(15-30 kpl):

• 1 pkt Maalahden Limppu -leipäviipaleita
• 250 g aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoa tai muuta maustettua tuorejuustoa
• 150 g savupallasta
• 1 pieni punasipuli
• muutama varsi tilliä

Ohje:

Ota leipäviipaleista muotilla kuviot ja nosta ne tarjoiluvadille.
Laita tuorejuusto kulhoon ja hienonna joukkoon savupallas ja punasipuli.
Hienonna joukkoon vielä tilliä.
Sekoita ja lusikoi leipäviipaleille.
Koristele tillillä.

Tarjoa!

Resepti: Hellapoliisi