fbpx

Nyhtöpossusalaatti

”Tämä salaatti on näppärä eväs, vaikka työpaikalle. Leikkaa ainekset kannelliseen kulhoon, lisää joukkoon kastike ja sekoita ravistelemalla juuri ennen tarjoilua. Viimeistele tuoreilla yrteillä.” – Hellapoliisi

AINEKSET:

(1 annos):

• 1 viipale Maalahden Limppu -saaristolaisleipää
• 1 varsi lehtiselleriä
• 4-5 miniluumutomaattia
• ½ pieni punasipuli
• pieni pala kurkkua
• pieni pala paprikaa
• 50-100 g pulled porkia (nyhtöpossua)
• 1 rkl parmesaanijuustoa
• ½-3/4 dl kurkkumajoneesia
• muutama varsi tuoretta korianteria

Leikkaa lehtisellerinvarsi viipaleiksi.
Kuori punasipuli ja leikkaa ohuiksi lohkoiksi.
Paloittele kurkku, paprika ja Maalahden Limppu.
Lisää ainekset kannelliseen kulhoon ja lisää joukkoon nyhtöpossu.

Raasta päälle parmesaanijuusto ja lisää vielä kurkkumajoneesi.
Laita kansi päälle ja ravistele.
Viimeistele tuoreella hienonnetulla korianterilla.

Nauti!

Resepti: Hellapoliisi