”Kevään juhlasesonki alkaa olla käsillä ja juhlatarjoilut mietityttävät monia. Pikkusuolaiset maistuvat toki muutenkin illanistujaisissa tai ihan iltapalanakin.” – Hellapoliisi
”Kevään juhlasesonki alkaa olla käsillä ja juhlatarjoilut mietityttävät monia. Pikkusuolaiset maistuvat toki muutenkin illanistujaisissa tai ihan iltapalanakin.” – Hellapoliisi
Lisäksi:
Valuta linssit ja laita ne tehosekoittimeen yhdessä porkkanasoseen kanssa.
Voit maustaa sosetta porkkanasoseen sijaan myös muilla vihannessoseilla, kuten punajuurisoseella tai bataattisoseella.
Lisää joukkoon tahini, juustokumina, oliivi- tai seesamiöljy, ripaus suolaa ja limen tai sitruunan puristettu mehu. Rouhi joukkoon hieman mustapippuria myllystä.
Halutessasi halkaise chilipaprika, poista siemenet ja lisää chilipaprika tehosekoittimeen.
Pyöräytä tahnaksi. Voit jauhaa sen sileäksi tai jättää sattumia.
Tarkista maku.
Tarjoa Maalahden Limppu -saaristolaisleivän kanssa siten, että jokainen voi annostella tahnaa itse, tai leikkaa Maalahden Limppu -saaristolaisleivästä paloja ja lusikoi pinnalle täytettä.
Tarjoa seuraksi sinimailasen ituja tai muita ituja tai versoja.
Resepti: Hellapoliisi
Kiitokaari 5
65380 VAASA
FINLAND
Puh. +358 (0)6 3577 100
arkisin klo 09.00 – 15.00
info (at) maalahdenlimppu.fi