Määrä: 36 kpl
Jauha Maalahden Limppu tehosekoittimessa muruksi. Vaahdota voi, sokerit ja mausteet. Lisää munat yksitellen ja välillä vatkaten. Lisää Maalahden Limppu-rouhe ja leivinjauhe.
Hienonna suklaa karkeaksi rouheeksi tukevalla veitsellä leikkuulaudalla. Lisää suklaarouhe taikinaan. Sekoita nopeasti tasaiseksi. Jäähdytä taikina jääkaapissa kylmäksi. Nostele taikina pikkulusikalla nokareina uunipellille leivinpaperille, esim. 3 x 4 kpl / pelti. Jätä hiukan leviämistilaa pikkuleipien ympärille.
Suosittelen myös taikinan pakastamista 3-5 cm paksuisina tankoina. Siitä on helppo leikata sormenpaksuisia kiekkoja ja paistaa uunissa. Tällöin keksit myös leviävät vähemmän.
Kypsennä 175-asteessa uunin keski/yläosassa n. 10-15 min tai kunnes kypsiä.
Resepti: Antti Puromies
Kiitokaari 5
65380 VAASA
FINLAND
Puh. +358 (0)6 3577 100
arkisin klo 09.00 – 15.00
info (at) maalahdenlimppu.fi