fbpx

Maapähkinä-tempeleivät

”Maapähkinä-tempeleivät sopivat herkutteluun, illanistujaisiin ja juhlien pikkusyötäväksi. Oletko jo kokeillut soijatempeä? Se on herkullinen kasviproteiini, jonka rakenne on miellyttävä ja maku mukava. Voit maustaa tempen haluamallasi tavalla. Aivan pieneksi leikattuna ja paistettuna lopputulos on pähkinämäisen rapea.” – Hellapoliisi

8 annosta

 

AINEKSET:

  • 8 viipaletta Maalahden Limppua
  • 4 rkl maapähkinävoita
  • 8 salaatinlehteä
  • 2 dl ituja
  • muutama kirsikka- tai miniluumutomaatti
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 125 g soijatempeä
  • 1-2 rkl harissaa, vahvaa chilitahnaa

Laita Maalahden Limppu -leipäviipaleet työlaudalle ja sivele ne maapähkinävoilla.
Laita päälle salaatinlehdet.
Ota idut sivuun ja leikkaa kirsikka- tai miniluumutomaatit lohkoiksi tai viipaleiksi.

Kuumenna rypsiöljy pannulla ja hienonna soijatempe aivan hienoksi muruksi.
Laita tempe pannulle yhdessä harissan kanssa.
Kääntele hetki kovalla lämmöllä, kunnes tempe on rapeaa.
Jaa tempe, idut ja kirsikkatomaatit leiville.

Tarjoa!

Resepti: Hellapoliisi