Mehevät mätileivät

”Mehevät mätileivät sopivat erinomaisesti illanistujaisiin tai pieneksi suupalaksi kaikenlaisiin juhliin. Mehevä Maalahden Limppu säilyttää mehevyytensä, vaikka joutuisi odottelemaankin tarjoilupöytään pääsyä.

Valmista täyte valmiiksi, leikkaa leivät suupaloiksi ja lusikoi päälle täyte.”- Hellapoliisi

Määrä: 16 annospalaa

AINEKSET:

  • 8 viipaletta Maalahden Limppua
  • 200 g smetanaa
  • 1 pieni punasipuli
  • mustapippuria myllystä
  • muutama varsi tilliä
  • 100 g kirjolohenmätiä

Koristeluun:

  • tilliä

Leikkaa Maalahden Limppu -viipaleet neljään osaan ja laita tarjoiluvadille.

Sekoita smetanan joukkoon hienonnettu punasipuli ja mustapippuria myllystä. Hienonna tilli ja lisää joukkoon sulatetun ja valutetun mädin kanssa. Sekoita tasaiseksi. Tarkista maku.

Lusikoi täyte leipäpaloille ja koristele tillillä.

Säilytä jääkaapissa kelmulla suojattuna tarjoiluhetkeen asti.

Resepti: Hellapoliisi