fbpx

Paahdetut Maalahden Limppu leipätangot

AINEKSET:

  • Maalahden Limppua
  • tuoretta persiljaa
  • valkosipulia
  • öljyä
  • suolaa ja pippuria

Nopea dippi
  • 2 dl kermaviiliä
  • 1 murskattu valkosipulinkynsi
  • 1 tl Turun sinappia
  • ripaus sokeria
  • mustapippuria
  • runsaasti yrttisilppua (esim. persilja tai ruohosipuli)
  • sitruunamehua

Leikkaa Maalahden Limppu viipaleista noin sormen leveitä ja pituisia tankoja.

Paahda leipätangot varovasti öljyssä.
Lisää pannuun murskattua valkosipulia sekä hienonnettua persiljaa.
Mausta suolalla ja pippurilla.
Nostele leipätangot talouspaperille, jotta ylimääräinen öljy valuu pois.
Tarjoile leipätangot lämpiminä.
Leipätangot ovat parhaimmillaan silloin, kun ne ovat rapeita päältä, mutta pehmeitä sisältä.

Suosittelemme kermaviilidippiä leipätankojen kanssa.

Nopea dippi:
Sekoita ainekset keskenään.

Reseptit: Antti Puromies