fbpx

Sienisalaattileivät

”Sienisalaatti kuuluu joulupöytään.
Aivan erityisen herkulliselta se maistuu mehevän Maalahden Limpun kanssa nautittuna.
Tarjoa salaatti erikseen tai valmiiksi limppuviipaleille annosteltuna.” – Hellapoliisi

n. 20 annosta

AINEKSET:

  • 500/300 g säilöttyjä hienonnettuja sieniä
  • 1 sipuli
  • 200 g smetanaa
  • mustapippuria maun mukaan
  • ½ dl hienonnettua ruohosipulia tai persiljaa
  • (ripaus suolaa)
  • 20 viipaletta Maalahden Limppua

Valuta säilötyt sienet hyvin.
Kuori ja hienonna sipuli.
Sekoita valutetut sienet ja sipulisilppu keskenään.
Sekoita joukkoon smetana. Mausta rouhitulla mustapippurilla ja hienonnetulla ruohosipulilla tai persiljalla. Tarkista maku.
Lisää tarvittaessa suolaa.
Jaa seos Maalahden Limppu viipaleille tai tarjoa sienisalaatti erikseen.

Resepti: Hellapoliisi