fbpx

Sillileivät

Määrä: neljälle hengelle

AINEKSET:

  • 4 viipaletta Maalahden Limppua
  • 4 kiinteämaltoista perunaa (esim. siikli)
  • 4 kananmunaa
  • matjessilli-viipaleita
  • 100 g sitruunamajoneesia
  • 1 punasipuli
  • 100 g mätiä
  • tilliä
  • versoja

Kuori ja keitä perunat. Anna jäähtyä. Keitä kananmunat juuri ja juuri kypsiksi (n. 9 min). Viipaloi perunat ja kananmunat. Viipaloi kuorittu punasipuli vihannesleikkurilla paperinohuiksi viipaleiksi ja laita viipaleet jääkylmään veteen.

Kasaa leipäviipaleiden päälle kerroksittain majoneesia, perunaviipaleet, silliä, kananmunaviipaleet, sipulirenkaat ja mäti. Koristele pippurilla, tillillä ja versoilla.

Resepti: Antti Puromies