fbpx

Vuohenjuustoleivät

”Kevättä kohden mennään. Pääsiäinen lähestyy ja kevään muut juhlat. Maalahden Limppu -saaristolaisleivästä ja vuohenjuustosta valmistat mainion tarjottavan vaikka alkupalaksi. Voit valmistaa tästä myös pieniä suupaloja.” – Hellapoliisi

AINEKSET:

(1 annos):

• reilu nokare voita
• 1 kiekko vuohenjuustoa
• 2 viipaletta Maalahden Limppu -saaristolaisleipää
• 1-2 rkl punajuuripestoa tai punajuurihummusta
• 2 tl hunajaa
• rucolanversoja

Ohje:

Kuumenna reilu nokare voita pannulla ja kun voi vielä kuplii, laita kylmä vuohenjuustokiekko pannulle. Paista reilu minuutti per puoli.

Laita Maalahden Limppu -leipäviipaleet lautaselle ja laita päälle punajuuripestoa tai punajuurihummusta.

Nosta päälle vuohenjuustokiekko ja valuta päälle hunajaa.
Koristele annos rucolanversoilla.

Resepti: Hellapoliisi