10 annosta
10 annosta
Vuoraa terriinivuoan (n. 20 cm) pohja ja reunat kolminkertaisella kelmulla. Asettele Maalahden Limppu -viipaleita vuoan pohjalle ja reunoille vieri viereen tiiviiksi kerrokseksi. Leikkaa tarvittaessa viipaleet sopivammiksi, jottei jää koloja.
Liota liivatteita kylmässä vedessä noin 20 min. Lämmitä maito kattilassa, puristele liivatteista ylimääräinen vesi pois ja lisää liivatelehdet maitoon. Sekoita lämmin maito ja vuohenjuusto tasaiseksi seokseksi. Kaada seos vuokaan ja lisää päälle Maalahden Limpun viipaleita kanneksi. Taita kelmun reunat tasaisesti leipäviipaleiden päälle. Peitä vuoan pinta huolellisesti kelmulla ja aseta esimerkiksi maitotölkki painoksi terriinin päälle. Siirrä jääkaappiin hyytymään.
Terriini on parhaimmillaan seuraavana päivänä. Kumoa terriini kelmun kanssa vuoasta ja leikkaa noin sormenpaksuisiksi viipaleiksi. Poista kelmu ja asettele viipaleet lautaselle tai vadille. Tarjoile esim. salaatin ja balsamicosiirapin kanssa.
Resepti: Antti Puromies
Kiitokaari 5
65380 VAASA
FINLAND
Puh. +358 (0)6 3577 100
arkisin klo 09.00 – 15.00
info (at) maalahdenlimppu.fi