fbpx

Brödpizza i panna

”Laga en underbar brödpizza i stekpannan. Fyllningarna kan du variera efter dina egna smakpreferenser. Låt pizzan stelna i omkring fem minuter efter stekningen och skär den i portionsbitar. En underbar delikatess när man firar kväll eller längtar efter en lätt kvällsmåltid!” – Hellapoliisi

INGREDIENSER:

• 150 g Malax Limpan i skivor
• 3-5 ägg
• 2-3 msk olivolja

På pizzan:
• 3 msk bbq-sås
• 150 g kokt/stekt kyckling i bitar
• 1-2 ananasringar i bitar
• 1-2 dl riven ost
• en gnutta torkad oregano
• färsk basilika

Skär Malax Limpan -skivorna i små kuber.
Blanda i de söndrade äggen.

Hetta upp olivoljan i en panna och häll bröd-äggblandningen jämnt i pannan.
Låt stelna på svag värme, så att blandningen inte blir bränd.
Bred på bbq-sås och strö på de tillagade kycklingbitarna och den tärnade ananasen.

Strö riven ost på ytan och låt den smälta.
Krydda med torkad oregano och färsk basilika.

Recept: Hellapoliisi