fbpx

Gäddmunsbitar

”Av Malax Limpan kan du laga underbara delikatessmörgåsar till exempel när du får överraskningsgäster. För festliga stunder kan du halvera skivorna, så får du behändigt en rejäl mängd välsmakande snittar av ett paket. Utnyttja olika slags fiskkonserver såsom mört, strömming, siklöja och sill. Om du så önskar kan du smaksätta smetanan med färsk dill, rödlök eller varför inte en liten mängd riven pepparrot. – Hellapoliisi

INGREDIENSER:

(8 portioner):

• 4 skivor av Malax Limpan
• 3 msk smetana
• 8–16 små bitar picklad gädda och rödlök ELLER någon annan inlagd fisk
• dill

Skär skivorna av Malax Limpan itu och klicka smetana på var och en.
Lägg på picklad gädda och rödlök.
Dekorera smörgåsarna med dill.

Recept: Hellapoliisi