fbpx

Korvsmörgåsar på grillen

”Det går behändigt att laga sommarmat på grillen. Dessa underbara mättande korvsmörgåsar är mums för alla vänner av korv. Prova, lätt och snabbt!” – Hellapoliisi

Mängd: 8 portionsbitar

INGREDIENSER:

  • 8 skivor av Malax Limpan
  • 4 korvbiffar
  • 1 stor lök
  • 2 klasar minikvisttomater
  • chilimajonnäs eller senap
  • gräslök
  • (hela vitlöksklyftor)
  • För stekningen:
  • olja

Ta fram alla ingredienser.
Halvera korvbiffarna. Skala och skiva löken. Skölj minikvisttomaterna i sina klasar.

Pensla grillens yta med olja och grilla kvisttomaterna och korvbiffarna under omvändning. Lägg också samtidigt på grillen de skivade lökarna och skalade hela vitlöksklyftorna, om du vill grilla även dem.

Grilla till slut även Malax Limpan skivorna på vardera sidan.
Lägg sedan på korvbiffarna, den grillade löken och tomaterna samt vitlöksklyftan. Bred på chilimajonnäs eller senap och garnera med färsk gräslök.

Servera genast!

Recept: Hellapoliisi