fbpx

Herkkutarjotin

”Mietitkö juhlakauteen tarjottavaa? Tässä mainio vinkki, jota voit tuunailla mielesi mukaan. Omilla lempiaineksilla koottu herkkuvati on helposti ja nopeasti koottu ja se on paitsi maistuva, myös kaunis. Maalahden Limppu on mehevä juureen leivottu leipä, joka on paitsi hienostuneen makuinen, se pysyy mehevänä vaikka joutuisi hieman odottelemaankin herkuttelijoita.” – Hellapoliisi

AINEKSET:

(4 annosta):

• 1 pkt Maalahden Limppu -saaristolaisleipää
• 200 g pikkuporkkanoita
• 200 g mansikoita
• 200 g viinirypäleitä
• 200 g cantaloupemelonia tai muuta melonia
• 2 kiivihedelmää
• 1 kurkku tai 3-4 minikurkkua
• 100 g pikkupaprikoita
• 100 g ruohosipulituorejuustoa
• 200 g hummusta
• 200 g cheddarjuustoa tai muuta juustoa
• viinisuolaheinää tai yrttejä

Leikkaa Maalahden Limppu tangoiksi.
Laita vadille leipätangot, pikkuporkkanat, mansikat ja viinirypäleet.
Paloittele meloni ja kiivit ja leikkaa kurkku pitkittäin.
Halkaise pikkupaprikat ja poista siemenet.
Laita vadille ruohosipulituorejuusto, hummus ja paloiteltu cheddarjuusto.
Voit koristella vadin tai laittaa tarjolle myös viinisuolaheinää tai yrttejä.
Tarjoa!

Resepti: Hellapoliisi