fbpx

Kana-caesarleivät

”Maalahden Limppu on mainio pohja herkulliselle pikkusuolaiselle. Tarjoa illanistujaisissa, lounaana tai juhlahetkissä. Nämä herkkupalat maistuvat ympäri vuoden.” – Hellapoliisi

AINEKSET:

(8 annosta)

  • 8 viipaletta Maalahden Limppua
  • 1 pakkaus Romaine- tai Cosmopolitan salaattia
  • 200 g kypsää broilerinfileetä
  • 1-1 ½ dl maustamatonta jogurttia tai majoneesia
  • 2 anjovisfileetä
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 100 g parmesaanijuustoa lastuina
  • Krutongit:
  • 3-4 viipaletta Maalahden Limppua
  • 1-2 valkosipulinkynttä
  • 2 rkl rypsiöljyä

Laita Maalahden Limppu -viipaleet tarjoiluvadille.

Paloittele Romaine- tai Cosmopolitan -salaatti reiluiksi paloiksi. Lisää joukkoon kypsät broilerinfileesuikaleet.

Laita maustamaton jogurtti tai majoneesi leikkurinterällä varustettuun kulhoon ja lisää joukkoon anjovisfileet ja kuorittu valkosipulinkynsi. Pyöräytä tasaiseksi. Tarkista maku. Sekoita kastike salaatin joukkoon kauttaaltaan. Lisää myös parmesaanijuusto lastuina. Jaa salaatti leipäviipaleiden päälle ja valmista vielä krutongit. Leikkaa leipäviipaleista reunat ja paloittele viipaleet pieniksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuumenna rypsiöljy pannulla ja lisää leipäkuutiot ja valkosipuli. Kääntele hetki kovalla lämmöllä, kunnes leipäkuutiot saavat hieman väriä. Jaa leipäkuutiot salaatin päälle. Tarjoa!

Resepti: Hellapoliisi