”Haluatko tarjota alkupalaa tai herkutella pikkusuolaisella? Valmista nämä tyylikkäät pikkusuolaiset ja kokoa maljoihin tai pienille lautasille. Helppoa, hienostunutta ja todella herkullista!” – Hellapoliisi
”Haluatko tarjota alkupalaa tai herkutella pikkusuolaisella? Valmista nämä tyylikkäät pikkusuolaiset ja kokoa maljoihin tai pienille lautasille. Helppoa, hienostunutta ja todella herkullista!” – Hellapoliisi
(4 annosta):
• 4 Maalahden Limppu -leipäviipaletta
• 2 rkl rypsiöljyä
• 1 dl kreikkalaista jogurttia
• nokare wasabia tai wasabijauhetta
• 1-2 punasipulia
• 1 rkl vaaleaa viinietikkaa
• ripaus sokeria
• 80 g kylmäsavulohta
• Aasian minttua
Ohje:
Leikkaa Maalahden Limppu -leipäviipaleet pieniksi kuutioiksi.
Kuumenna rypsiöljy pannulla ja paahda leipäkuutioita koko ajan sekoittaen, kunnes ne ovat rapeita. Nosta sivuun.
Laita kulhoon kreikkalainen jogurtti ja sekoita joukkoon wasabia tai hieman wasabijauhetta. Tarkista maku.
Kuori punasipulit ja leikkaa ohuiksi renkaiksi.
Sekoita joukkoon vaaleaa viinietikkaa ja ripaus sokeria.
Ota esille kylmäsavulohta ja Aasian minttua.
Kokoa annokset.
Laita kulhoihin tai lautasille paahdettuja Maalahden Limppu -leipäkuutioita, kylmäsavulohta, marinoitua punasipulia ja wasabi-jogurttia.
Koristele Aasian mintulla. Tarjoa!
Resepti: Hellapoliisi
Kiitokaari 5
65380 VAASA
FINLAND
Puh. +358 (0)6 3577 100
arkisin klo 09.00 – 15.00
info (at) maalahdenlimppu.fi