fbpx

Leipätarjotin

”Mehevistä Maalahden Limppu leipäviipaleista valmistat upean tarjoilun arkeen ja juhlaan isommallekin vierasjoukolle. Erilaisilla täytteillä saat näyttävän tarjoilun helposti erilaiset ruokavaliot huomioiden. Maalahden Limppu on juureen leivottu leipä ja se on loistava juhlatarjottava, sillä se pysyy tarjoiluvadilla mehevänä ja leipäviipale on mukavan kokoinen, kun tarjolla on muutakin tarjottavaa. Voit täyttää leipiä oman mielesi mukaan tai laittaa tarjolle leipäviipaleiden kanssa erilaisia täytteitä, jolloin jokainen voi tehdä itselleen mieluisan leivän. Reseptistä saat tarjolle neljää erilaista leipää. Jos haluat valmistaa vain yhtä laatua, suurenna raaka-aineiden määrää ja valmista vain omaan makuusi sopivia herkkuleipiä. Vegaanista leipää saat, kun korvaat mozzarellahelmet kasviproteiinilla tai vaikka tomaattipaloilla.” – Hellapoliisi

AINEKSET:

• 1 pkt Maalahden Limppu leipäviipaleita
• 2 rkl yrttituorejuustoa
• 150-200 g lämminsavulohta
• 1 keitetty kananmuna
• tilliä
• 2-3 rkl basilikamajoneesia
• 100 g kanafileetä
• pala tuorekurkkua
• 2-3 rkl viikunahilloa
• 100 g Schwarzwaldin kinkkua
• 4 mansikkaa
• 4 rkl aurinkokuivattutomaatti hummusta
• 100 g mozzarellahelmiä
• 1 rkl sitruunanmakuista oliiviöljyä
• muutama basilikanlehti
• 2 rkl aurinkokuivattuja tomaatteja kuutioina

Ohje:

Laita Maalahden Limppu leipäviipaleet tarjoiluvadille.
Levitä neljälle Maalahden Limppu viipaleelle yrttituorejuustoa ja laita päälle lämminsavulohta, keitettyä kananmunaa ja tilliä.
Levitä neljälle Maalahden Limppu viipaleelle viikunahilloa ja nosta päälle Schwarzwaldin kinkkua ja mansikkaviipaleita.
Levitä neljälle Maalahden Limppu viipaleelle basilikamajoneesia ja laita päälle kanafileetä ja kurkkua.
Levitä neljälle Maalahden Limppu viipaleelle aurinkokuivattutomaatti hummusta ja laita päälle sitruunaöljyssä ja hienonnetussa basilikassa käänneltyjä mozzarellahelmiä.

Resepti: Hellapoliisi