Maalahden Limppu lohimoussella

Maalahden Limppu lohimoussella

”Valmista vaivattomasti kevään juhliin tai viikonlopun herkutteluun suupaloja saaristolaisleivästä, joissa maistuu täyteläinen lohimousse ja rukiinen Maalahden Limppu. Tee lohimousse itse tai nappaa valmis tuote kaupan hyllyltä!” – Emmiina Lehtonen

AINEKSET:

(16 kpl):

Lohimousse:
• 100 g kylmäsavulohta
• 100 g graavilohta
• ½ dl tilliä hienonnettuna
• 1 punasipuli
• 120 g smetanaa
• 2 rkl sitruunamehua
• ¼ tl mustapippuria

Lisäksi:
• 8 kpl Maalahden Limppu -viipaleita
• Koristeeksi kirjolohen mätiä ja tilliä

Ohje:

Pilko kylmäsavu- ja graavilohi pieneksi. Hienonna tilli ja punasipuli. Vaahdota smetana vaahdoksi ja sekoita kaikki ainekset keskenään.
Leikkaa Maalahden Limppu -viipaleet puoliksi. Lisää ruokalusikallinen lohimoussea viipaleille. Koristele kirjolohen mädillä ja tillillä.

Resepti: Emmiina Lehtonen