”Valmista vaivattomasti kevään juhliin tai viikonlopun herkutteluun suupaloja saaristolaisleivästä, joissa maistuu täyteläinen lohimousse ja rukiinen Maalahden Limppu. Tee lohimousse itse tai nappaa valmis tuote kaupan hyllyltä!” – Emmiina Lehtonen
”Valmista vaivattomasti kevään juhliin tai viikonlopun herkutteluun suupaloja saaristolaisleivästä, joissa maistuu täyteläinen lohimousse ja rukiinen Maalahden Limppu. Tee lohimousse itse tai nappaa valmis tuote kaupan hyllyltä!” – Emmiina Lehtonen
(16 kpl):
Lohimousse:
• 100 g kylmäsavulohta
• 100 g graavilohta
• ½ dl tilliä hienonnettuna
• 1 punasipuli
• 120 g smetanaa
• 2 rkl sitruunamehua
• ¼ tl mustapippuria
Lisäksi:
• 8 kpl Maalahden Limppu -viipaleita
• Koristeeksi kirjolohen mätiä ja tilliä
Ohje:
Pilko kylmäsavu- ja graavilohi pieneksi. Hienonna tilli ja punasipuli. Vaahdota smetana vaahdoksi ja sekoita kaikki ainekset keskenään.
Leikkaa Maalahden Limppu -viipaleet puoliksi. Lisää ruokalusikallinen lohimoussea viipaleille. Koristele kirjolohen mädillä ja tillillä.
Resepti: Emmiina Lehtonen
Kiitokaari 5
65380 VAASA
FINLAND
Puh. +358 (0)6 3577 100
arkisin klo 09.00 – 15.00
info (at) maalahdenlimppu.fi