Pannuleivät

”Jäikö joululta kinkkua? Ehkäpä kaapissasi on myös erilaisia juustoja joulun juustotarjottimelta? Valmista maistuvat pannuleivät tai käytä voileipägrilliä, mikäli sellainen löytyy kaapistasi. Sinapin sijaan voit sivellä leivän pinnat myös vaikkapa viikunahillolla tai muulla hedelmähillolla.” – Hellapoliisi

AINEKSET:

(2 annosta):

• 4 viipaletta Maalahden Limppu saaristolaisleipää
• 2-4 tl sinappia tai viikunahilloa
• 2 viipaletta kinkkua
• 2-4 viipaletta juustoa
• 2 viipaletta tomaattia tai 2 miniluumutomaattia

Laita leipäviipaleet työlaudalle ja sivele pinnalle sinappia tai viikunahilloa.
Laita päälle kinkkua, tomaattiviipaleet ja juustoa.
Nosta toinen leipäviipale kanneksi ja paahda kuumalla pannulla päällimmäistä leipäviipaletta painaen ja välillä kääntäen, kunnes juusto alkaa sulaa.

Tarjoa iltapalaksi tai illanistujaisissa.
Täytteitä voit toki käyttää oman jääkaapin sisällön mukaan.

Resepti: Hellapoliisi