fbpx

Pikkusuolaiset cocktailpalat

”Etsitkö herkullista pikkusuolaisen reseptiä? Nämä pelastavat kaiken kokoisissa juhlissa.” – Hellapoliisi

Määrä: 10 annosta

AINEKSET:

Maalahden Limppu-vuohenjuusto -cocktailpalat

Ainekset (10 annosta):

  • 10 viipaletta Maalahden Limppua
  • 3-5 rkl maustettua tuorejuustoa (esim. yrttituorejuusto)
  • 10 suikaletta aurinkokuivattua tomaattia
  • 200 g vuohenjuustoa
  • 10 basilikanlehteä
  • tummaa balsamicokastiketta
  • mustapippuria myllystä

Maalahden Limppu ilmakuivattu kinkku-cocktailpalat

Ainekset (10 annosta):

  • 10 viipaletta Maalahden Limppua
  • 3-5 rkl maustettua tuorejuustoa (esim. yrttituorejuusto)
  • 10 viipaletta ilmakuivattua kinkkua
  • 5 miniluumutomaattia
  • mustapippuria myllystä

Maalahden Limppu-vuohenjuusto -cocktailpalat

Ota piparkakku- tai pikkuleipämuotilla kuvioita Maalahden Limppu -viipaleista.
Laita jokaiseen nokare tuorejuustoa.
Ota pienellä muotilla kuvio vuohenjuustosta ja asettele leipäviipaleen päälle yhdessä aurinkokuivatun tomaatin kanssa.
Valuta pinnalle hieman tummaa balsamicokastiketta ja koristele basilikalla ja rouhitulla mustapippurilla.

Maalahden Limppu ilmakuivattu kinkku-cocktailpalat

Ota piparkakku- tai pikkuleipämuotilla kuvioita Maalahden Limppu -viipaleista.
Laita jokaiseen nokare tuorejuustoa.
Käännä ilmakuivattu kinkku rullaksi tai ruusukkeeksi leipäkuvion päälle.
Laita päälle puolikas miniluumutomaatti ja mustapippuria myllystä.

Reseptit: Hellapoliisi