fbpx

Smått saltiga snacks

”Letar du efter ett läckert och smått saltigt recept? Dessa snacks räddar fester av alla storlekar.”- Hellapoliisi

Mängd: 10 portioner

INGREDIENSER:

Malax Limpan-getost -snacks

  • 10 skivor av Malax Limpan
  • 3-5 msk kryddad färskost (t.ex. örtfärskost)
  • 10 strimlor soltorkade tomater
  • 200 g getost
  • 10 basilikablad
  • mörk balsamicodressing
  • svartpeppar från kvarnen

Malax Limpan snacks med soltorkad skinka

  • 10 skivor av Malax Limpan
  • 3-5 msk kryddad färskost (t.ex. örtfärskost)
  • 10 skivor soltorkad skinka
  • 5 miniplommontomater
  • svartpeppar från kvarnen

Malax Limpan-getost -snacks

Stansa med en form för pepparkakor eller småkakor ut figurer av Malax Limpan skivorna.
Bred en klick färskost på var och en.
Stansa med en liten form ut en figur ur getosten och lägg den på brödskivan tillsammans med den soltorkade tomaten.
Häll en aning mörk balsamicodressing ovanpå och garnera med basilika och krossad svartpeppar.

Malax Limpan snacks med soltorkad skinka

Stansa med en form för pepparkakor eller småkakor ut figurer av Malax Limpan skivorna.
Bred en klick färskost på var och en.
Rulla den soltorkade skinkan till en rulle eller vik den till en rosett ovanpå brödfiguren.
Lägg på en halv miniplommontomat och svartpeppar från kvarnen.

Recept: Hellapoliisi