fbpx

Provencelainen salaatti Maalahden Limpusta

AINEKSET:

  • 4 viipaletta Maalahden Limppua
  • 20 g vihreitä oliiveja
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 20 g punaisia säilykepaprikoita
  • paahdettu paprika
  • 20 g ilmakuivattua tomaattia
  • 10 g kaprista
  • auringonkukan versoja
  • 1 rkl valkoista balsamicoa
  • mustapippuria
  • valkosipulia
  • mascarpone-juustoa
  • ripaus rosepippuria

Kuutioi Maalahden Limppu-viipaleet.

Hienonna oliivit, paprika ja ilmakuivatut tomaatit ohuiksi paloiksi ja yhdistä kapriksiin. Mausta oliiviöljyllä, valkosipulilla, mustapippurilla ja balsamicolla. Lisää lopuksi annokseen mascarpone-juustoa ja koristeeksi ripaus rouhittua rosepippuria.

Lisää auringonkukan versot ja leipäkuutitot.

Resepti: Antti Puromies