Herkulliset ja maukkaat lohiherkkuleivät valmistat helposti yhdistämällä Maalahden Limpun ja Aleksandra vihreän valkosipulimurskan. Kokeile ja ihastu!
Herkulliset ja maukkaat lohiherkkuleivät valmistat helposti yhdistämällä Maalahden Limpun ja Aleksandra vihreän valkosipulimurskan. Kokeile ja ihastu!
• 2 viipaletta Maalahden Limppua
• 1 tl Aleksandra vihreää valkosipulimurskaa
• 1 tl Lohiherkkua
Lohiherkku:
• 200 g maustamatonta tuorejuustoa
• 90 g savustettua lohta
• 2 rkl hienonnettua punasipulia
• 2 rkl hienonnettua tilliä
• mustapippuria
Sekoita lohiherkun ainekset kulhossa ja anna tekeytyä hetken (n.15 min) jääkaapissa.
Leikkaa sillä välin Maalahden Limppu-viipale kulmittain ja paahda halutessasi palat pannulla tai voileipägrillissä.
Levitä 1 tl Aleksandra vihreää valksosipulimurskaa toiselle puolikkaalle ja 1 tl lohiherkkua siihen päälle.
Voit halutessasi lisätä punasipulia lohiherkun päälle
Laita toinen leipäviipalepuolikas kanneksi.
Mikäli et halua paahtaa leipää, voit voidella kannen oliiviöljyllä.
Resepti: Mätön Sillä Sipuli
Kiitokaari 5
65380 VAASA
FINLAND
Puh. +358 (0)6 3577 100
arkisin klo 09.00 – 15.00
info (at) maalahdenlimppu.fi