fbpx

Fetamousse-smörgåsar

”Snacks smakar gott både till vardags och fest. Fetamousse är ett lätt sätt att göra något elegant att servera också på festbordet. Den saftiga Malax Limpan som är bakad på surdeg är ett fint underlag för det som du serverar, för den hålls saftig länge. Du kan också göra små munsbitar och klämma en klick fyllning på varje munsbit.” – Hellapoliisi

INGREDIENSER:

(6-8 portioner):

• Malax Limpan
• 200 g fetaost
• 150 g färskost

Till garnering:
• 6–8 kaprisbär
• 6–8 skivor soltorkade tomater
• 50 g fetaost
• svartpeppar från kvarnen
• färsk basilika

Lägg fetaosten i en skål och blanda ned färskosten.
Vispa dem till en jämn smet.
Kläm ut smeten på bitar av Malax Limpan och garnera varje smörgås med kapris, soltorkade tomater, fetaost, svartpeppar och basilika. Servera!

Tips! Om du så önskar kan du droppa en aning balsamico ovanpå.

Recept: Hellapoliisi