fbpx

Mansikka-fetaleivät

”Mansikka-fetaleivät valmistuvat jo vieraidenkin odotellessa. Kauniit leivät sopivat erinomaisesti myös kevään ja kesän juhlahetkiin. Juureen leivottu Maalahden Limppu on ihastuttava leipä, sillä sen hieman makea maku sopii niin makeiden kuin suolaistenkin täytteiden kanssa ja leipä pysyy pitkään mehevänä.” – Hellapoliisi

AINEKSET:

10 annosta

• 10 viipaletta Maalahden Limppua
• muutama kämmenellinen tatsoita ja rucolan versoja tai muita versoja
• 100 g fetajuustoa
• mustapippuria myllystä
• 10 basilikanlehteä
• 10 mansikkaa
• balsamicoa tai tervasiirappia

Laita Maalahden Limppu -leipäviipaleet tarjoiluvadille. Laita jokaiselle tatsoita ja rucolan versoja tai muita versoja. Murusta päälle fetajuustoa. Rouhi pinnalle mustapippuria myllystä. Koristele basilikalla ja mansikoilla. Valuta pinnalle balsamicoa tai tervasiirappia.

Resepti: Hellapoliisi